Du er her: 

Vestervang Kirkes nye præst

Så kom den officielle udnævnelse fra Kirkeministeriet.

Hildur Kaaber Ahrenkilde er vores nye præst og har netop afsluttet den sidste del af sin uddannelse, Pastoralseminariet i København.

Hun er fra 15. januar 2021 ny sognepræst i Vestervang sogn. Det glæder os meget. Både hun og vi har ventet længe på offentliggørelsen.

Hildur Kaaber Ahrenkilde er 27 år gammel. Man kan læse en nærmere præsentation af hende i næste Sognenyt.

Her skriver hun bl.a.: ”Menighedsrådet har nemlig kaldet mig til at virke hos jer, og det glæder jeg mig ubeskriveligt meget til. Faktisk gik min første ansøgning til Vestervang Kirke. For jeg kom, jeg så, og jeg tabte aldeles mit hjerte til menneskene i og omkring kirken og dens smukke kirkerum”.

Hildur flytter i starten af januar ind i præstegården på Kastanievej 60. I første omgang flytter hendes far, Henrik, med, indtil han finder en lejlighed i Viborg, og med tiden er det planen, at hendes kæreste, Jeff, kommer. Han har i øjeblikket arbejde på Sjælland, som han ønsker at færdiggøre.

Hildur ordineres af biskop Henrik Stubkjær i Viborg Domkirke, søndag den 10. januar kl. 16.30. Der er offentlig adgang til gudstjenesten, og det ville være dejligt at se mange fra Vestervang.

Hun indsættes af domprovst Thomas Frank i Vestervang Kirke, søndag den 17. januar kl. 10.

Vi glæder os til at lære dig at kende, Hildur. Velkommen til Vestervang.

Del dette: