Sorggruppe i Viborg

Hvad er en sorggruppe?

En sorggruppe er et sted, hvor du kan tale med andre som også har prøvet at miste. Her er plads til at tale om det der er svært og om alle minderne. Her er rum for både smil og tårer. I en sorggruppe er der også tavshedspligt, så du kan sige hvad du tænker og føler.

Sorggruppen kan også være stedet for nye bekendtskaber, fordi du kommer til at tale med mennesker, som også er ved at finde ud af, hvordan de skal leve med deres sorg.

Der er i Viborg-området en række sorggrupper og livsmodsgrupper i kirkeligt regi, som man kan gøre brug af, når man har mistet.

Der er forskellige grupper for både bør, unge og voksne. De er lidt forskellige - og afholdes forskellige steder. Der ligger en folder i Vestervang Kirke, hvor man kan læse mere.

Eller man kan kontakte frivillighedskoordinator i Kirkernes Sociale Arbejde i Viborg, Elise Secher, for mere information på elise@KirkernesSocialeArbejde.dk, tlf 28 30 28 66.

Hvor og hvornår?

En af mulighederne er sorggruppen for voksne i Vestervang Kirke. Vi mødes hver anden mandag kl. 10.00-12.00. 

Hvem kan være med?

Alle som har mistet og som bor i Viborg kan være med. Gruppen er åben for voksne fra hele Viborg-området.  

Hvordan kommer jeg med?

Hvis du kunne tænke dig at være med, eller kender én der kunne have glæde af at være med i en sorggruppe, skal du kontakte gruppelederne Anne Marie Midtgaard på tlf. 61 71 25 85 eller Villy Poulsen på tlf. 29 89 25 84.

Tilmelding: Karen Neergaard Stubkjær, sognepræst ved Vestervang Kirke, tlf. 21 30 38 40 eller mail kjns@km.dk.